Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans med samlingar i Stockholm

Active Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
5 månader
Heltid/deltid
CSN-berättigad
49 900 SEK inkl. moms
Kommande starter
Distans Sista ansökan
2020-08-17 
2020-07-17
2021-01-18 
2020-12-14

Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans med samlingar i Stockholm

En attraktiv vidareutbildning för dig som redan har genomfört personlig tränare utbildningen. Utbildningen är utformad för dig som vill inspirera och hjälpa andra människor att må bättre och coacha dem i hur de kan planera sin kost och skapa hälsosamma vanor.

Om utbildningen

I vårt yrke som personliga tränare upplever vi att resultaten vi uppnår med våra kunder är beroende av fler faktorer än bara den fysiska träningen. Många av våra kunder har stor potential för förbättring av näringsintaget. Dålig kost är ofta en bidragande faktor när de upplever stagnering i träningen eller i allmänhet inte når de mål de har satt sig.

Kombinerande med detta, och ofta som ett resultat, kämpar många människor också med motivationen för att göra nödvändiga livsstilsförändringar i samband med kost och fysisk aktivitet. Denna utbildningen är utformat för att förbättra din kompetens inom både kostrådgivning och motivationspsykologi. Det ger dig unik kompetens att arbeta med dina kunder på ett helhetligt sätt.

Utbildningen omfattar 30 högskolepoäng. Observera att utbildningen är på distans men med obligatoriska samlingar i Stockholm. 

Utbildningens uppbyggnad

Utbildningen utförs i följande avsnitt:

  1. Webbaserad utbildning med videolektioner och interaktiva uppgifter som du följer hemifrån när det passar dig.
  2. Två praktiska undervisningssamlingar, vardera på 4 dagar i Stockholm.
  3. 3 veckors praktik på ett träningscenter.
  4. Slutliga tentor i Stockholm.

Kostnader

Utbildningspris: 49 900 kr

Studiestöd

Utbildningen är CSN-berättigad. För att få rätt till studiestöd måste du ha allmän studiebehörighet innan du börjar med oss. Kom i håg att även om utbildningen ger rätt till stöd kan det finnas förutsättningar hos den enskilda studenten eller utbildningens varaktighet som minskar stödbeloppet. Det finns aldrig en garanti för att du får maximalt stödbelopp, och den enskilda studenten måste följa beslut från CSN när ansökan behandlas där.

Active Education

Active Education

INLÄRNINGSMODELL

Sveriges enda PT-utbildning som ger högskolepoäng och berättigar till studiemedel ifrån CSN. Du kan välja mellan att kombinera din PT-utbildning med resa och upplevelser på Bali, i Spanien eller USA. Självklart erbjuder vi samma utbildning på distans med samlingar i...


Läs mer om Active Education och visa alla utbildningar.

Active educations facebook


Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans med samlingar i Stockholm

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Active Education

Kocksgatan 10
116 24 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in