Visar 1-20 av 24 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 24 träffar
1
2

Allmänt om kostrådgivning
Om några av dina stora intressen är hälsa, livsstil, kost och träning har du hittat rätt! Kost och hälsa är ämnen som engagerar människor och allt fler intresserar sig för kost och dess påverkan på kroppen. Om du vill ta dina hälsokunskaper till en ny nivå, har som mål att främja en sund livsstil eller helt enkelt vill öka din kunskap kring ämnet så är en distansutbildning inom kostrådgivning rätt väg att gå!  

Distansutbildningar inom kostrådgivning
Under en distansutbildning inom kostrådgivning kommer du bland annat att få kunskap om hur kost påverkar vår kropp, hur vi ska äta för att öka vår prestation och hur vi bör äta för att må bra. Frågor som vad, hur och varför vi ska äta kommer också att besvaras.

Du kan välja att läsa din distansutbildning inom kostrådgivning på till exempel folkhögskola, yrkesutbildning eller som en komvuxutbildning.

Vad gör en kostrådgivare?
I takt med att medvetenheten kring kost, hälsa och välmående ökar, ökar också efterfrågan på kostrådgivare. En kostrådgivare hjälper och inspirerar människor att nå sina uppsatta mål. Du kan coacha, motivera och vägleda andra mot ett hälsosammare liv på olika sätt. Ditt jobb kommer bland annat innefatta att med hjälp av dina kunskaper ta fram ett individanpassa ett kost- och livsstilsupplägg för att din kund på sikt ska uppnå en livsstilsförändring.

Efter avslutad utbildning
När du är klar med din distansutbildning inom kostrådgivning har då många möjligheter att välja mellan. Du kan till exempel jobba som föreläsare, kursledare, som inspiratör eller arbeta med privat kostrådgivning. Du kan arbeta både mot privatpersoner och företag – det beror på vad du trivs bäst med!

Lycka till med dina framtida studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in