Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Gör din passion till ditt yrke och utbilda dig med Active Education 

Under de senaste 12 åren har Active Education utbildat flera tusen instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. Active Education är en viktig bidragande orsak till kompetenshöjning inom träningsindustrin, och var en av de första PT-utbildningar som kunde erbjuda högskolepoäng 2007.

Genom nära akademiskt samarbete med universitet och högskolor har Active Education höjt standarden för innehåll och omfattning på en marknad med stort behov av professionalisering. Active Education är fortfarande en stark drivkraft för utbildning med mer omfattande innehåll och längre varaktighet, och strävar alltid efter alltid ligga i framkant. Något som den populära utbildningen "Personlig Tränare & Kostrådgivare" är ett exempel på.

"Vi vet att det finns enklare sätt att bli en personlig tränare. Vi är dock övertygade om att det inte finns något bättre."

Utbildningar du har nytta av

När du tar din utbildning hos Active Education kan du vara trygg i att möjligheterna efteråt är många. Igenom ett starkt samarbete med träningsbranschen får du hjälp med arbetsförmedling och steget in i arbetslivet direkt efter du avslutat din utbildning. Eftersom utbildningen även ger högskolepoäng, finns det goda möjligheter att använda dessa till vidarestudier inom t.ex. idrottsvetenskap, folkhälsa, eller liknande.

Flexibilitet i dina studier

Hos Active Education har du möjligheten att välja om du vill studera flexibelt på distans, eller om du vill kombinera en seriös och professionell utbildning med vistelse i utlandet. Välj mellan att studera på distans med samlingar i Stockholm, på Bali, i Spanien och USA. Samtliga utbildningar startar på både vår- och hösttermin.

Digitala lösningar i framkant

Active Education har sedan flera år tillbaka arbetat med distansstudier och har under åren utvecklat och förfinat innehållet för att tillrättalägga en så god studieupplevelse som möjligt. Om den nuvarande corona-situationen skulle vara oförändrad eller förvärras närmare höstterminen, finns det redan idag digitala lösningar på plats för att helt och hållet ersätta den fysiska undervisningen.


För mer information om Active Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort
Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans Distans
Personlig Tränare - Distans Distans
Personlig Tränare - Distans med vistelse i Florida Distans
Personlig Tränare – Distans med vistelse på Bali Distans
Personlig Tränare & Kostrådgivare Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Active Education

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Active Education

Kocksgatan 10
116 24 Stockholm

Tel: +46736403222
www.activeeducation.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in