Möt Adrian Davinski

IPTA - International Personal Training Academy

PT utbildning

Presentera dig kort.

- Adrian Davinski, 41 år, bor med familj på Hammarö strax utanför Karlstad. Musiker i grunden men skolade om mig till NLP & Livscoach under pandemin. På fritiden umgås jag med mina barn, tränar, musicerar, lagar mat, lär mig nya saker varje dag och utmanar mig själv till att utvecklas och växa som människa.

 Vad fick dig att söka till utbildningen?

- De senaste åren har jag som Online Coach ägnat mig åt att stötta och hjälpa människor som lidit av mental ohälsa. Och vi vet sen länge att fysisk träning är en enormt stor faktor som bidrar till bättre psykisk hälsa, kropp och knopp hör ju som bekant ihop! Så varför inte hjälpa människor med deras fysiska hälsa också, tänkte jag? När jag upptäckte IPTA-utbildningen så bestämde jag mig direkt att det var den vägen jag ville gå.

Vilka är de största fördelarna med din skola?

- De största fördelarna med just IPTA-utbildningen är att utbildningen är relativt kort men väldigt intensiv, ett upplägg som passade mig perfekt. Det var väldigt hög kvalitét på utbildningen med engagerade och pedagogiska lärare. Deras kunskap men framförallt långa erfarenhet av att själva arbetat(r) som Personlig Tränare var extremt nyttigt för oss elever. Att dessutom få påbörja utbildningen i den fantastiska miljön Marbella i Spanien var verkligen pricken över i:et.

Vad gör du nu efter utbildningen?

- Ca 3 mån innan jag tog examen från IPTA så började jag arbeta deltid på gymkedjan STC som receptionist. En vecka efter att jag fick min PT-licens från IPTA så blev jag även anställd som PT på STC och har sedan dess haft PT-kunder varje vecka. Nu jobbar jag som PT på fem av STC:s gym, samtliga i och runt Karlstadsområdet.

Har du några tips och råd till andra studenter som vill börja studera?

- Ta steget! Det blir ett minne för livet! Jag kan varmt rekommendera IPTA till alla som vill arbeta som PT. Var förberedd på ett högt studietempo, men lita på att du har proffsiga och lyhörda lärare som stöttar och pushar dig hela vägen, både i den praktiska och den teoretiska delen. Och nej, du behöver inte vara supervältränad för att söka, det är en utbildning, inte en träningsresa.



Läs mer om IPTA - International Personal Training Academy

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: IPTA - International Personal Training Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.