Visar 1-20 av 24 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 24 träffar
1
2

Mer om inredningsdesign

Har du har ett intresse för inredning, design och ett öga för detaljer? Om du dessutom har känsla för färg och form har du hittat helt rätt! Då ska du läsa en distansutbildning inom inredningsdesign. I takt med att inredningsdesign har fått allt större plats i media och människors vardagliga liv har också antalet utbildningar inom inredningsdesign, dekoration och rumslig gestaltning blivit allt mer populära.

Distansutbildningar inom inredningsdesign

Distansutbildningar inom inredningsdesign kan delas in i olika områden: inredningsdesign, dekoration och rumslig gestaltning. Utbildningarna vänder sig till dig som har ett intresse för inredning, scenografi och design. I utbildningen kommer du att utveckla din kunskap, din kreativa förmåga och skapa fungerande och anpassade hem, kontor och mötesplatser.

Mycket av utbildningen handlar om att lära sig ljussättning, färger och möbelplacering. Du kommer att få mer förståelse för olika trender och stilar samtidigt som du kommer att få öva upp förmågan att se varje kunds personliga smak och specifika behov. Utbildningen kommer ge dig kunskaper i att skapa fungerande mötesplatser och anpassa rum för ett syfte och du kommer också att lära dig hur du med hjälp av ett skyltfönster lockar kunder till en butik.

Läs en distansutbildningar inom inredningsdesign

Du som vill läsa en distansutbildning inom inredningsdesign har olika val att välja mellan. Vill du läsa en kurs för att utveckla din hobby eller en längre utbildning för att jobba som inredningsdesigner? Många utbildningar ges vid folkhögskola och yrkesutbildning med olika inriktningar. Ditt mål med dina studier kommer hjälpa dig att hitta rätt. 

Lycka till med dina framtida studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in