Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Frisör

Friskvård och hälsa

Utbildningar för dig som är intresserad av hälsa och friskvård

Här har vi samlat många olika distansutbildningar inom friskvård och hälsa så att det ska vara enkelt för dig att hitta din utbildning. Antalet utbildningar inom friskvård och hälsa har ökat kraftigt i och med att vi idag är mer medvetna om att må bra, orka mer och sköta om vardagens stress. Hitta den utbildning som passar dig bäst i listan här nedan.

Visar 1-4 av 4 träffar
Sökresultat Ort
Diplomerad Frisör
Leep
Distans
Vill du jobba som frisör? Leep gör dig till en imponerande bra frisör! Leeps frisörutbildning är gedigen och väl beprövad....
Diplomerad Frisör
Leep
Distans
Vill du jobba som frisör? Leep gör dig till en imponerande bra frisör! Leeps frisörutbildning är gedigen och väl beprövad....
Diplomerad Hårstylist
Leep
Distans
Denna utbildning vänder sig till dig som vill utveckla din kreativitet när det kommet till hår, jobbar eller vill jobba...
Diplomerad Hårstylist
Leep
Distans
Denna utbildning vänder sig till dig som vill utveckla din kreativitet när det kommet till hår, jobbar eller vill jobba...
Visar 1-4 av 4 träffar
 

Mer om Friskvård och hälsa på distans

Branschen friskvård och hälsa har växt mycket de senaste åren. Intresset bland allmänheten fortsätter bara att öka och framtiden ser ljus ut för dig som väljer en utbildning inom området. Utbildningarna riktar sig till dig som vill arbeta med att förebygga skador och hjälpa människor till att leva ett mer hälsosamt liv genom träning, kost och olika behandlingsmetoder som redskap.

Yrken inom friskvård och hälsaLäs en distansutbildning inom friskvård och hälsa!

Det ges många olika distansutbildningar inom hälsa och friskvård. Här följer några yrken du kan utbilda dig till:

  • kostrådgivare
  • livsstilsrådgivare
  • friskvårdskonsult
  • massör
  • homeopat
  • personlig tränare
  • zonterapeut
  • hälsocoach

Utbildningsmöjligheter inom friskvård och hälsa

Det finns flera utbildningsformer att välja bland för dig som vill läsa friskvård och hälsa på distans. På universitet och högskola kan du exempelvis läsa hälsovetenskap på distans. Du kan även läsa en utbildning till hälsocoach på distans eller inrikta dig mot rehabilitering.

Om du är ute efter en mer specifik distansutbildning inom friskvård och hälsa kanske en yrkesutbildning är något för dig. Det finns många yrkesutbildningar inom friskvård och hälsa att välja bland för dig som vill läsa på distans. En yrkesutbildning ger dig en viss titel som till exempel kostrådgivare, stresscoach, friskvårdskonsult och personlig tränare. Yrkesutbildningar innehåller mycket praktik vilket passar dig som snabbt vill knyta kontakter med näringslivet och komma ut på arbetsmarknaden.

Du som vill läsa på folkhögskola har också alternativ inom friskvård och hälsa på distans, Här kan du läsa inriktningar mot hälsa, kost, stress med mera.

Behöver du komplettera dina gymnasiebetyg? Då kan du läsa en komvuxutbildning inom friskvård och hälsa pådistans. Du kan läsa enskilda kurser hela ett helt program inom fiskvård och hälsa på distans.

Distansutbildningar inom friskvård och hälsa ger dig en bred kunskap. Eftersom många av yrkena inom denna arbetskategori är relativt nya präglar detta även utbildningarna. På många av utbildningarna läggs en stor vikt vid förebyggande arbete och man går in på djupet i hur man lever ett mer hälsosamt liv genom träning, kost och mental fokusering.