Visar 1-20 av 30 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 30 träffar
1
2

Distansutbildningar inom Jord, Skog och Trädgård kan ge dig många val i framtiden, beroende på vilken inriktning du väljer. Om du som barn drömde om att hitta ett yrke inom skog, natur, jordburk eller trädgård är det här något för dig!

När du läser på distans har du friheten att själv välja när och hur du vill plugga. Det enda som krävs av dig är en uppkopplad dator, då de flesta föreläsningar och uppgifter görs online – ofta via skolans egen plattform.

Du kan läsa distansutbildningar inom Jord, Skog och Trädgård på flera olika sätt. Du kan läsa distansutbildningar inom området på Universitet/Högskola samt som Vuxenutbildning. Välj vad som passar dig bäst! Efter din utbildning finns det en rad olika yrken för dig. Här nedan har vi listat upp några.

Lantmästare

En lantmästarutbildning ger dig viktiga kunskaper inom lantbruksområdet, både biologiska, ekonomiska och tekniska. För att lösa lantbrukets komplexa problem behövs det en bred kompetens. En lantmästare kan med sina kunskaper vara till stor hjälp när det gäller produktion, marknad, miljö, funktion och samspel med miljö och samhälle samt naturresurshållning.

Skogsmästare

Som skogsmästare har du en framtidsbransch. Skogen är livsviktig för oss. Därifrån hämtar vi virke till byggnader, papper, kemiska produkter och mycket mer. Den ger oss dessutom förnyelsebara bioenergiprodukter som ersätter olja. När du läsa till skogsmästare får du kunskaper för att förstå den viktiga balansen mellan produktion, miljö och sociala värden.

Framtiden inom Jord, Skog och Trädgård

Det finns många olika yrkesval för dig att ta i framtiden efter att ha läsa en distansutbildning inom Jord, Skog och Trädgård. Beroende på vilken utbildning du väljer kan du arbeta med allt från skötsel och vård av skog till arbete som trädgårdsarkitekt. Ta chansen och läs mer om de olika distansutbildningarna här ovan och ansök idag.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in