Karolinska institutet

i Stockholm (+ 4 orter)

Karolinska institutet

karolinskaKarolinska Institutet - ett medicinskt universitet

Karolinska Institutet är Sveriges enda universitet med renodlad medicinsk inriktning och är ett av världens ledande universitet på området. Som student på KI befinner du dig i en spännande och inspirerande miljö, nära forskningsfronten inom medicin och hälsa.

Karolinska Institutet har många spännande utbildningar som leder till jobb inom vård och hälsa, tandvård och medicin. Det är en fascinerande studiemiljö. Här bedrivs utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. KI:s studenter, lärare och forskare har alla samma mål; att bidra till att förbättra människors hälsa. Den inställningen skapar ett kreativt och öppet arbetsklimat, där du som student har stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av din utbildning.

Vid KI läser cirka 6 000 studenter längre eller kortare utbildningsprogram och kurser. Lärarna forskar ofta parallellt med sin undervisning. Det gör att du som student får ta del av det senaste inom hela det medicinska området. I flera av KI:s utbildningar ingår verksamhetsförlagd utbildning, som består av klinisk praktik och utbildning på plats i vården.

Studiemiljön på Karolinska Institutet är internationell. KI har avtal om student- och lärarutbyte med ett hundratal universitet runt om i världen och många av KI:s studenter genomför en del av sin utbildning utomlands. En examen från KI öppnar dörrar över hela världen.

Välkommen till Karolinska Institutet! Att på olika sätt få verka för människors hälsa är ett fantastiskt uppdrag som kommer att berika både ditt eget och många andra människors liv.


Utbildningar - Karolinska institutet

Beskrivning och boende

Kontaktuppgifter till Karolinska institutet

Karolinska institutet

171 77 Stockholm

Tel: 08-524 800 00
Fax 08-31 11 01


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mina Soliman
06 jul 2023
Tandhygienist

Jag vill studera tandhygienist i Stockholm, så vill jag veta om nya kurser som finns i Stockholm. Tack

5/5
Liliana Andersson
28 okt 2016
Hälsa Hos Äldre

Ändring av äldreomsorgen är viktig,hjälp potential är mycket stor. Hälsa är del orsaken till förändringar i fysiska och psykiska. Till exempel alfa och omega växa en cell och e...

Visa mer
5/5
BMA
13 sep 2014

En riktigt bra utbildning som hela tiden utvecklas till det bättre, studenterna har en bra sammanhållning både inom och mellan årskurserna. Undervisningen är i toppkvalité. Föru...

Visa mer
Highlights